Sloboda posljednju ovosezonsku utakmicu igra u Bijeljini

Susreti 33. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine biće odigrani u subotu 25. maja u 17:00 sati, a fudbaleri Slobode putuju u Bijeljinu gdje će igrati protiv FK Radnik.

Članovi Komiteta za medije NS/FS BiH su utakmice Radnik-Sloboda i Čelik-Široki Brijeg izabrali kao najzanimljivije i one koje mogu biti derbi susreti XXXIII kola.

-Želja nam je ogromna da sezonu završimo pobjedom. Nadam se da ćemo biti dovoljno fokusirani i da će moji igrači učiniti sve da ostvarimo pobjedu. Radnik je jedna izuzetna ekipa, vi znate da mi sa njima uvijek imamo male probleme i na strani i kući. Ja sam zaista optimista i želio bih da se od ove sezone oprostimo pobjedom, izjavio je Zlatan Nalić za Fksloboda.ba.

Kada je u pitanju igrački kadar, Sloboda nema suspendovanih igrača, a u proteklim danima svi igrači su trenirali u sklopu pripema za posljednju ovosezonsku utakmicu.

Glavni sudija utakmice Radnik vs Sloboda je Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva, postmarač suđenja Džemo Čalija dok je delegat susreta
Grganović Franjo.

U nastavku pogledajte fotografije sa treninga FK Sloboda u sklopu priprema za utakmicu 33. kola BHT Premijer lige BiH.

Bitnami